Tilisanomissa osakkaamme artikkeli kuittauksessa

Kuittauksen käyttö tehokkaana riskien hallinnan keinona

Osakkaamme Oscari Seppälä käsittelee Tilisanomien asiantuntija-artikkelissaan kuittauksen käyttöä tehokkaana riskien hallinnan keinona. Lue artikkeli Tilisanomista. Aihealueen osalta tutustu myös Seppälän artikkeliin kotisivuiltamme Lawyer LKOS Law officekuittauksesta.

Artikkelissa selvitetään kuittauksen käyttöä, yleisiä periaatteita sekä viime aikaista oikeuskäytäntöä. Lisäksi artikkelissa tuodaan esille pankkikäytäntöä sulkutilien kuin kuittaamattomuusilmoituksen osalta.

Mikäli teillä on aiheen alueen osalta kysyttävää, pyydämme tarvittaessa olemaan yhteydessä asiantuntijaamme. Kerromme mielellämme lisää kuittauksesta kuin sen tehokkaasta käytöstä liike-elämän riskien hallinnan keinona.

MEISTÄ | LKOS Law Office

LKOS Law Office on liikejuridiikan erikoisosaaja. Olemme erikoistuneet kansainvälisen kaupan kuin kuljetusoikeuden oikeudellisiin kysymyksiin. LKOS Law Office on NewLaw -liikejuridiikan boutique toimisto. Toimistomme on valittu Suomen vuoden 2019 kuljetusoikeustoimistoksi.

Lisätietoa tästä aiheesta kuin palveluistamme saat olemalla yhteydessä asiantuntijoihimme sähköpostilla tai puhelimitse (+358 40 672 4285).

Yhteyshenkilö tämän aiheen osalta on Oscari Seppälä.

Tahtoessanne saada viimeisimmät uutisemme suoraan tiedoksenne seuraa meitä LinkedIn:ssä.

Ole yhteydessä | Kerromme lisää kuinka voimme auttaa ja ratkaista ongelmasi

Kerromme mielellämme lisää toimistostamme kuin osaamisestamme. Lue myös uutiset -osiostamme tarkemmin menestystarinoistamme sekä viime aikaisista tapahtumistamme. Lisäksi seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa, kuulet viimeisimmät uutisemme ensimmäisenä.

Tahtoessanne tietää mitä palvelu intohimolla tarkoittaa, ole yhteydessä. Avustamme teitä mielellämme menestymään ja kasvamaan. Tavoitteenamme on, että yritysjuridiikan sekä liikejuridiikan palvelumme ylittävät odotuksenne.