Kuljetusoikeus | Merioikeus | Vakuutusoikeus

Kuljetusoikeus | Merioikeus | Vakuutusoikeus erikoisosaamistamme

Kuljetusoikeus

Neuvomme päämiehiämme säännöllisesti kuljetusoikeudessa. Avustamme ja edustamme säännöllisesti kuljetusvahinkoihin liittyvissä oikeudellisissa toimeksiannoissa päämiehiämme tuomioistuimessa. Lisäksi laadimme selvityksiä ja muistioita tiekuljetuslainsäädäntöön liittyvissä asioissa. Selvitämme tehokkaasti, asiantuntevasti sekä kustannustehokkaasti vaativia vastuu- ja tavaravakuutuksiin liittyviä vastuukysymyksiä. Kuljetusoikeus, merioikeus ja vakuutusoikeus on asiantuntijoidemme erikoisosaamista.

Henkilöstöllämme on käytännön kokemusta kuljetussektorilta ja siksi neuvomme ovat käytännönläheisiä. Laadimme niin frame tyyppisiä kuljetussopimuksia kuin varastointisopimuksia. Olemme arvostettu osaaja kuljetusoikeuden alalla.

Vakuutusoikeus

Suoritamme kokemuksella vaativia vakuutus- ja takautumisvaatimustoimeksiantoja päämiestemme puolesta ja lukuun. Olipa kyseessä tavaravahinko tai takautumisvaatimuksen esittäminen, turvaamme päämiestemme oikeudet kustannustehokkaasti ja ammattitaidolla.

Merioikeus

Merioikeuden erityiskysymyksien asiantuntija. Edustamme säännöllisesti oikeudessa päämiehiämme ja turvaamme heidän oikeutensa. Lisäksi avustamme kuljetusvahinkojen ja rahtaussopimusten laadinnassa. Tämä lisäksi laadimme oikeudellisia selvityksiä yksittäisissä erityiskysymyksissä. Alusten kelpoisuusvaatimusten selvittämisiä suoritamme asiantuntijuudella.

Tutustu tarkemmin NewLaw liikejuridiikan asiantuntijoihimme.

Vuosikymmenen kokemus käytössänne – ole yhteydessä Ammatillista osaamista arvostaville.