Baltia oikeudelliset palvelut

Liikejuridiikan palvelut Baltiassa.

Etsitkö kasvua ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia Baltiasta?

Asiantuntijamme avustavat jokaisessa vaiheessa aloittaessasi liiketoimintaa Baltiassa, jotta liiketoimintasi voi menestyä ja kasvaa menestyksellisesti. Olemme luotettava yhteistyökumppani Baltian alueella.

Lakimiehemme ovat erikoistuneet Latvian ja Suomen lainsäädäntöön. Kansainvälinen kauppa ja suomalaisten kuin baltialaisten yritysten tukeminen on intohimomme. Tämän lisäksi yhteistyökumppanimme Baltian alueella ovat käytettävissänne.

Harkitessasi liiketoiminnan aloittamista Baltian alueella tai tarvitessasi oikeudellisia palveluita Baltiassa henkilöstömme avustaa kokemuksella kaikissa toimenpiteissä, jotta liiketoimintasi voi menestyä. Lakimiehemme puhuvat suomen-, latvian, venäjän- ja englannin kieltä.

Avustamme säännöllisesti Baltialaisia yhtiöitä ja yksityishenkilöitä. Perustamme yhtiöitä sekä avustamme oikeudenkäynneissä. Tämän lisäksi laadimme yhtiöasiakirjoja, vuokra- ja kauppasopimuksia sekä työ- ja johtajasopimuksia säännöllisesti niin Suomen kuin Baltian alueelle. Baltia mahdollisuutesi liiketoiminnan kasvuun.

Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Vuosikymmenen kokemus käytössänne – ole yhteydessä Ammatillista osaamista arvostaville.