Meistä

Liikejuridiikka LKOS Law Officen osaamisen keskiössä

Meistä | LKOS Law Office on perheyhtiö. Liikejuridiikka on osaamisemme keskiössä. Yhtiömme on perustettu 2015, Helsingissä.

Yhtiömme tarina alkaa Latviasta, Riiasta. Tapaaminen tulevien osakkaidemme kesken tuli muuttamaan heidän silloisia tulevaisuuden suunnitelmiaan. Molemmilla oli näkemys ja ajatus perustaa liikejuridiikan toimisto, mikä tunnettaisiin korkeatasoisesta ja asiakaslähtöisestä palvelusta. Sittemmin tämä jaettu näkemys on toteutunut toimiston tultua perustettua Suomeen, Helsinkiin. Sittemmin toimistomme on kansainvälisesti palkittu yhtenä Suomen johtavista liikejuridiikan toimistoista kuljetusoikeuden ja merioikeuden alalla.

Palvelemme  korkealaatuisesti, asiakaslähtöisesti niin kotimaisia kuin kansainvälisiä yrityksiä, jotka toimivat Baltian ja Suomen markkinoilla.

Henkilöstöllämmeon vuosikymmenen asiantuntemus laadukkaiden liikejuridiikan palveluiden tuottamisesta käytännönläheisesti ja korkeatasoisesti.

Lakimiehemme palvelevat suomen, latvian, englannin ja venäjän kielellä.

Keskitymme asiakkaidemme nykyisiin tarpeisiin huomioiden liiketoimintanne tulevaisuuden vaatimukset.

Tuotamme selkeitä, käytännönläheisiä ja yksinkertaisia vastauksia juridisesti monimutkaisiin asioihin, mikä mahdollistaa päämiestemme keskittymisen liiketoimintaansa.

Yhtiöoikeus, kuljetusoikeus, Trade Compliance ohjeistukset, kansainvälisen kaupan sopimukset kuin kaupalliset liikesopimukset – asiantuntijasi käytettävissä.

Mahdollistamme, että päämiehemme saavat korkeatasoisia liikejuridiikan palveluita korkealla asiantuntemuksella, käytännönläheisesti sekä lyhyellä aikataululla.

Yhtiömme on kansainvälisesti palkittu yhdeksi Suomen johtavaksi kuljetusoikeuden, logistiikan sekä merioikeuden asiantuntijaksi.

Ole rohkeasti yhteydessä tai lue lisää meistä uutiset osiosta.

Kun liikejuridiikka ratkaisee – ole yhteydessä asiantuntijoihimme.

Vuosikymmenen kokemus käytössänne – ole yhteydessä Ammatillista osaamista arvostaville.