Työoikeus

Strateginen kumppani työoikeudellisissa asioissa | Työoikeus

Työoikeus | Henkilöstömme avustaa säännöllisesti yhtiöitä niiden strategioissa liittyen henkilöstöhallintoon sekä työoikeuteen. Toimeksiantomme koskevat säännöllisesti yhteistoimintamenettely prosesseja, johtajasopimusten kuin työsopimusten laadintaa sekä kysymyksiin työsuhteen päättämisestä taloudellisesti ja yhtiön tulevat liiketoimintaedellytykset huomioiden.

Toimistomme on tunnettu liiketoimintalähtöisistä ja käytännöllisistä neuvoista. Tarpeenne ollessa käytännöllisen ja liiketoimintalähtöisen ratkaisun saaminen työoikeudellisiin kysymyksiin pyydämme olemaan yhteydessä. Avustamme mielellämme työoikeudellisissa asioissa.

Asiantuntijamme avustavat yhtiöitä muun muassa yhteistoimintaan liittyvissä kysymyksissä, henkilötietoihin kuin yksityisyyteen liittyvissä kysymyksissä, sopimusten laadinnassa ja kommentoinnissa, henkilöstön ulkoistamiseen liittyvissä kokonaisuuksissa, henkilöstön uudelleenjärjestelyistä, toimintojen paikallisesta sääntöjen mukaisuudesta (compliance), työaikaan ja työturvallisuuteen liittyvissä työoikeudellisissa kysymyksissä.

Ole yhteydessä voidaksemme yhdessä nostaa teidän henkilöstö ja työoikeus palvelut uudet tasolle.

Vuosikymmenen kokemus käytössänne – ole yhteydessä Ammatillista osaamista arvostaville.