Yritysjuridiikan sekä liikejuridiikan palvelut

Yritysjuridiikan sekä liikejuridiikan palvelut ammattitaidolla

NewLaw konseptillamme tuotetut yritysjuridiikan sekä liikejuridiikan palvelut kauttamme. Olemme kumppaninne vaativissa yritysjuridiikan sekä liikejuridiikan oikeudellisissa kysymyksissä. Tahtoessanne tietää mitä liikejuridiikan palvelut intohimolla tarkoittavat, ole yhteydessä palkittuihin sekä kokeisiin ammattilaisiimme. Henkilöstömme omaa vuosikymmenien kokemuksen vaativista kotimaisista sekä kansainvälisistä toimeksiannoista. Asiakkaanamme tiedätte ja tunnette olevanne alan asiantuntijan sekä erityisosaajan palveltavana.

Yritysjuridiikan sekä liikejuridiikan palvelumme liiketoimintaasi tukien

Teimme liikejuridiikasta liiketoimintaa tukevan osa-alueen. NewLaw -konseptimme mahdollistaa yksilölliset sekä kustannustehokkaat liikejuridiikan palvelut juuri yhtiönne tarpeita vastaten. Yritysjuridiikan sekä liikejuridiikan palvelumme perustuvat palkittuun, osaavaan sekä korkeasti koulutettuun henkilöstöömme. Henkilöstömme varmistaa yksilöllisesti, että kulloistakin toimeksiantoamme suorittaa raudanluja ammattilainen. Liikejuristeillamme on aikaisempi pitkä ura niin Suomen kuin Baltian johtavista asianajotoimistoista. Siksi asiakkaidemme ei tarvitse menettää yöuniansa menestyäkseen.

Yritysjuridiikkaa vaativiin tarpeisiin

Avustamme päämiehiämme vaativissa liikejuridiikan toimeksiannoissa säännöllisesti. Toimistomme on erikoistunut yritys-, työ-, logistiikka-, kuljetus-, vakuutus-, tullaus- sekä sopimusoikeuteen. Avustamme lisäksi päämiehiämme menestymään oikeudenkäynneissä sekä riitojen ratkaisuun liittyvissä oikeudellisissa tilanteissa.  Palvelemme ja tuemme yhtiöitä myös Baltian liiketoimintojen osalta. Näin ollen yritysjuridiikan sekä liikejuridiikan palvelut kauttamme myös Baltian alueelle. Olemme luotettava ja osaava kumppani muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Kansainvälisesti kokeneet ammattilaiset palveluksessasi

Liikejuristeillamme on laaja sekä pitkäaikainen kokemus ja osaaminen kotimaisten kuin kansainvälisten yhtiöiden avustamisesta monimutkaisissa oikeudellisissa kysymyksissä. Oikeudellisten kysymysten ollessa vaativia, kokeneet sekä osaavat liikejuristimme varmistavat, että päämiehemme ymmärtävät kaikissa tilanteissa päätöksenteon taustalla olevan juridisen kehikon yksiselitteisesti ja selkeästi. Näin asiakkaidemme liiketoiminnan kasvu ja menestymisen mahdollisuudet turvataan tulevaisuudessa. Avullamme juridiikasta saadaan välinen tukemaan menestymistänne alati muuttuvassa ja kehittyvässä liiketoimintaympäristössä.

Ole yhteydessä | Kerromme lisää kuinka voimme auttaa ja ratkaista ongelmasi

Kerromme mielellämme lisää toimistostamme kuin osaamisestamme. Lue myös uutiset -osiostamme tarkemmin menestystarinoistamme sekä viime aikaisista tapahtumistamme. Lisäksi seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa, kuulet viimeisimmät uutisemme ensimmäisenä.

Tahtoessanne tietää mitä palvelu intohimolla tarkoittaa, ole yhteydessä. Avustamme teitä mielellämme menestymään ja kasvamaan. Tavoitteenamme on, että yritysjuridiikan sekä liikejuridiikan palvelumme ylittävät odotuksenne.

Meistä | LKOS Law Office

LKOS Law Office avustaa säännöllisesti kansainvälisen kaupan kuin kuljetusoikeuden erityiskysymyksissä. Olemme myös tullilainsäädännön erikoisosaaja. Kauttamme liikejuridiikan palvelut laaja-alaisesti korkealla ammattitaidolla. Tarjoamme asiakkaillemme  trade compliance -palvelua kansainvälisen kaupan tueksi. LKOS Law Office on NewLaw liikejuridiikan boutique toimisto. Toimistomme on valittu Suomen kuljetusoikeustoimistoksi 2019.

Vuosikymmenen kokemus käytössänne – ole yhteydessä Ammatillista osaamista arvostaville.