Lakipalvelu

Lakipalvelu laatutakuulla | Korkeatasoinen palvelu

Lakipalvelu kansainvälisesti palkitun perheyhtiön laatutakuulla. Sitä LKOS Law Office on asiakkaillemme. Työskentelemme, palvelemme ja ratkomme vaativia kansainvälisiä ja kotimaisia liikejuridiikan toimeksiantoja. Perustamme yhtiöitä tunnetuille kansainvälisille perheyrityksille olipa yhtiö kotimainen tai ulkomainen. Oikeudenkäynti ja sen menestyksellinen läpivienti päämiehemme etu turvaten on ensiarvoisen tärkeää meille.

Lakimies lakipalvelu | Toimistomme moniosaaja

Lakimiehemme ovat työskennelleet niin yhtiölakimiehinä, asianajajani korkeanprofiilin asianajotoimistossa kuin yrittäjäosakkaina liikejuridiikan toimistoissa. Tästä syystä osakkaillamme on laaja käytännön kokemus eri toimialoilla toimivien kotimaisten ja kansainvälisten yritysten oikeudellisesta neuvonnasta kuin edustamisesta oikeudenkäynneissä.

Sopimus | Liike-elämän keskeinen asiakirja

Laadimme yksilöllisiä kuin vakiehtosopimuksia useille eri kielille asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Olemme tottuneet laatimaan sopimukset englannin kuin suomen kielillä. Kauttamme yhtiöasiakirjat, jakelusopimukset, kuljetussopimukset, työsopimukset, johtajasopimukset, osakassopimukset, yrityskauppasopimukset jne. Kun sopimuksella on väliä, ota yhteyttä osakkaisiimme.

Oikeudenkäynti – Oikeuksien toteutus ja täytäntöönpano

Sopimuserimielisyydet eli sopimusriidat saattavat päättää pitkäaikaisenkin yhteistyön yllättäen. Tällaisessa tilanteessa on varmistettava, että sopimusta on noudatettu osapuolten yhteisesti laatiman sopimuksen ehtojen mukaisesti. Kokenut riidanratkaisu ryhmämme avustaa tällöin käytännöllisesti, kuinka sopimuserimielisyys saadaan selvitettyä ja asia oikeudellisesti ratkaistua. Läpikäymme myös vaihtoehtoisen riidanratkaisun mahdollisuudet ja näin tarjotaan tehokas ja nopea tapa ratkaista sopimuserimielisyys.

Erikoisosaamisemme | Kuljetusoikeus

Kuljetusoikeus | Merioikeus | Vakuutusoikeus Neuvomme päämiehiämme säännöllisesti kuljetusoikeudessa. Avustamme ja edustamme säännöllisesti kuljetusvahinkoihin liittyvissä oikeudellisissa toimeksiannoissa päämiehiämme tuomioistuimessa. Lisäksi laadimme selvityksiä ja muistioita tiekuljetuslainsäädäntöön liittyvissä asioissa. Selvitämme tehokkaasti, asiantuntevasti sekä kustannustehokkaasti vaativia vastuu- ja tavaravakuutuksiin liittyviä vastuukysymyksiä. Kuljetusoikeus, merioikeus ja vakuutusoikeus on asiantuntijoidemme erikoisosaamista.

Henkilöstöllämme on käytännön kokemusta kuljetussektorilta ja siksi neuvomme ovat käytännönläheisiä. Laadimme niin frame tyyppisiä kuljetussopimuksia kuin varastointisopimuksia. Olemme arvostettu osaaja kuljetusoikeuden alalla.

Vakuutusoikeus | Lakipalvelu

Suoritamme kokemuksella vaativia vakuutus- ja takautumisvaatimustoimeksiantoja päämiestemme puolesta ja lukuun. Olipa kyseessä tavaravahinko tai takautumisvaatimuksen esittäminen, turvaamme päämiestemme oikeudet kustannustehokkaasti ja ammattitaidolla.

Merioikeus

Merioikeuden erityiskysymyksien asiantuntija. Edustamme säännöllisesti oikeudessa päämiehiämme ja turvaamme heidän oikeutensa. Lisäksi avustamme kuljetusvahinkojen ja rahtaussopimusten laadinnassa. Tämä lisäksi laadimme oikeudellisia selvityksiä yksittäisissä erityiskysymyksissä. Alusten kelpoisuusvaatimusten selvittämisiä suoritamme asiantuntijuudella.

Toimintatapamme lyhyesti | Lakipalvelut yritykselle kattavasti kauttamme

Asiakkaidemme ei tarvitse menettää unta menestyäkseen. Toimintatapamme on tuottaa palvelumme asiakaslähtöisesti.

Henkilökohtaiset ja käytännönläheiset liikejuridiikan palvelummetukevat ja auttavat päämiestemme liiketoimintaa menestymään nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Olemme luotettava yhteistyökumppani liikejuridiikassa. Asiakkaillemme on tärkeä tietää, että lakimiehemme ovat ammatillisesti kunnianhimoisia.

Lakimiehillämme on laaja ja pitkäaikainen kokemuspäämiestemme menestyksellisestä avustamisesta, mikä mahdollistaa kasvumme yhdessä päämiestemme kanssa. Henkilöstöllämme on lainopillinen koulutus eri maiden lainsäädännöstä. Asiantuntijamme neuvovat asiantuntemuksella ja käytännön kokemuksella niin Suomen kuin Latvian lainsäädäntöön liittyvissä oikeudellisissa asioissa. Muualla maailmassa käytämme hyväksemme kontaktejamme, jotka olemme todenneet laadukkaiksi ja luotettaviksi.

Olemme tunnettujaniin yksilöllisistä palveluistamme kuin liiketoimintalähtöisistä neuvoistamme. Lakimiehemme varmistavat, että päämiehemme saavat aina parhaan mahdollisen palvelun.

LKOS Law Office – Yhtiömme

LKOS Law Office on liikejuridiikan erikoisosaaja. Neuvomme asiakasyrityksiämme voittamaan kulloisetkin oikeudelliset haasteet ja menestymään liiketoiminnassaan. Toimistomme on valittu mm. Suomen vuoden 2022 kuljetusoikeustoimistoksi. Olemme erikoistuneet yhtiöoikeuteen, työoikeuteen, kansainväliseen kauppaan, sopimusoikeuteen kuin kuljetusoikeuden oikeudellisiin erityiskysymyksiin. Lisäksi avustamme riidanratkaisussa sekä oikeudenkäynneissä.

Kerromme mielellämme lisää toimistostamme kuin osaamisestamme. Lue myös uutiset -osiostamme tarkemmin menestystarinoistamme sekä viimeaikaisista tapahtumistamme. Lisäksi seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa, kuulet viimeisimmät uutisemme ensimmäisenä.

Tahtoessanne tietää mitä palvelu intohimolla tarkoittaa, ole yhteydessä sähköpostitse tai soittamalla 040 6724285. Avustamme teitä mielellämme menestymään ja kasvamaan. Tavoitteenamme on, että lakipalvelu yritysjuridiikan sekä liikejuridiikan osalta ylittävät odotuksenne.

Vuosikymmenen kokemus käytössänne – ole yhteydessä Ammatillista osaamista arvostaville.