Yhtiö ja sopimusoikeus

Sopimus- ja yhtiöoikeus

Yhtiö- ja sopimusoikeus palveluidemme tarkoituksena on täyttää ja ylittää asiakasyhtiön odotukset. Neuvottelemme ja laadimme kansallisia kuin kansainvälisiä kuljetus-, varastointi-, jakelu- sekä alihankintasopimuksia säännöllisesti. Asiantuntemuksella myös työ- sekä johtajasopimukset kauttamme.

Avustamme riskienhallinnassa sekä laadimme yhtiöasiakirjoja kulloisenkin tarpeen mukaisesti. Henkilöstöllämme on laaja ja monipuolinen kokemus yhtiön johdon tukemisesta ja neuvonnasta niin yhtiöoikeudessa kuin sopimusoikeudessa.

Uusille yhtiöille olemme luotettava yhteistyökumppani yhtiön perustamiseen liittyvissä kysymyksissä kuin sopimusmateriaalin laadinnassa. Laadimme asiakkaillemme säännöllisesti yhtiöjärjestyksiä, osakassopimuksia, perustamissopimuksia kuin mallisopimusasiakirjoja käytettäväksi liiketoiminnassa. Ole yhteydessä kuullaksesi kuinka voimme tukea ja laajentaa liiketoimintaasi kustannustehokkailla lakipalveluillamme.

Antaessasi meidän ratkaista ja avustaa oikeudellisissa asioissa teillä on aikaa keskittyä liiketoimintaanne ja menestymiseenne.

Tutustu yhtiö- ja sopimusoikeuden asiantuntijoihimme tarkemmin.

Vuosikymmenen kokemus käytössänne – ole yhteydessä Ammatillista osaamista arvostaville.