LKOS Law Office ja Oscari Seppälä Nimetty Suomen Vuoden 2019 Kuljetusoikeuden asiantuntijaksi

Kuljetusoikeus | Kansainvälistä tunnustusta LKOS Law Officelle sekä osakkaallemme

LKOS Law Office voi ylpeänä todeta, että Oscari Seppälä on valittu vuoden 2019 Kuljetusoikeus Osakkaaksi ja LKOS Law Office vuoden Kuljetusoikeus liikejuridiikan toimistoksi.

International Advisory Experts Group on asiantuntijaorganisaatio joka koostuu yli 350 000 jäsenestä. Organisaatiolla on asiantuntijoita yli 140 valtiossa. Arvovaltainen palkinto juhlistaa vuoden Kuljetusoikeuden asiantuntijaa, joka on osoittanut korkeaa ammatillista osaamista sekä sitoutumista yhteisöön.

”Olemme iloisia, että jatkuva ja pitkäaikainen työmme tunnustetaan. Lisäksi on suuri kunnia, että olemme tulleet valituiksi molemmissa kategorioissa vuoden 2019 Kuljetusoikeuden asiantuntijaksi Suomessa,” toteaa Oscari Seppälä.

* * *

Meistä | LKOS Law Office

LKOS Law Office avustaa säännöllisesti kansainvälisen kaupan kuin kuljetusoikeuden erityiskysymyksissä. Olemme tullilainsäädännön erikoisosaaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös trade compliance -palvelua kansainvälisen kaupan tueksi. LKOS Law Office on NewLaw liikejuridiikan boutique toimisto.Lawyer LKOS Law office

Lisätietoa tästä aiheesta kuin palveluistamme saat olemalla yhteydessä asiantuntijoihimme sähköpostilla tai puhelimitse (+358 40 672 4285).

Asiantuntijamme kuljetusoikeudessa on Oscari Seppälä. Tutustu myös hänen LinkedIn profiiliinsa.

Tahtoessanne saada viimeisimmät uutisemme suoraan tiedoksesi seuraa meitä LinkedInissä.