Liikejuridiikan palveluja NewLaw -konseptilla

Liikejuridiikka NewLaw -konseptimme keskiössä

Liikejuridiikka | LKOS Law Office on liikejuridiikan boutique toimisto. Mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Tarkoituksemme on erottua muista toimialan toimijoista tarjoamalla asiakaslähtöisiä palveluita erikoisosaamisemme puitteissa, koska näin pystymme varmistamaan yksilöllisen, luotettavan ja asiantuntevan palvelun. Palvelumme keskittyvät vahvuuksiimme eli sopimusoikeuteen, työoikeuteen, kuljetusoikeuteen, merioikeuteen, riitojen ratkaisuun sekä oikeudenkäynteihin. Luonnollisesti avustamme myös yhtiöoikeudellisissa asioissa. Näitä palveluita liikejuridiikka tarkoittaa meille.

NewLaw -konseptistamme

NewLaw tarkoittaa tapauksessamme tapaa tehdä asioita uudella tavalla, koska tahdomme erottua muista toimialan vakiintuneita toimintamalleja käyttävistä toimistoista. Konseptimme puitteissa tarjoamme erilaisia hinnoitteluvaihtoehtoja asiakkaillemme, kulloisenkin tilanteen sekä tarpeen mukaan. NewLaw on nimensä mukaan uusi tapa tarjota liikejuridiikan palveluita mahdollistaen korkealaatuiset yksilölliset palvelut laajemmalle määrälle yhtiöitä. Tavanomaisesti liikejuridiikan palvelun tarjoajat on koettu kalliiksi ja vain suurille yhtiöille tarkoitetuiksi. Enää näin ei ole. Erityisesti pienemmille yhtiöille tapamme toimia on varmasti houkutteleva. Korkealaatuiset yksilölliset palvelut uudenlaisella hinnoittelumallilla. Ole yhteydessä kerromme mielellämme lisää ja kuinka voimme avustaa teitä välttämään oikeudelliset karikot.

Keskitymme osaamiseemme ja olennaiseen

Keskittymällä erikoisosaamiseemme eli olennaiseen varmistamme, että liikejuridiikan palvelumme ovat korkeatasoisia ja ylittävät asiakkaidemme odotukset. Tuottaessamme palveluitamme asiakkaamme pystyvät keskittymään liiketoimintaansa ja menestymään. Olemme luotettava yhteistyökumppani nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Osakkaillamme on vuosikymmenen kokemus liikejuridiikan palveluiden tuottamisesta niin kotimaisille kuin ulkomaisille pörssilistatuille yhtiöille kuin kansainvälistä kasvua hakeville yhtiöille. Työkokemuksemme yhtiölakimiehen tehtävistä varmistaa liiketoimintalähtöisen ajattelutavan kaikessa toiminnassamme liikejuridiikan palveluita tuotettaessa. Tuemme yhtiöitä Suomen ja Baltian markkinoilla. Puhumme suomea, englantia, latviaa sekä venäjää.

Meistä | LKOS Law Office

LKOS Law Office Oy on boutique liikejuridiikan toimisto. Palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti, ylittäen asiakkaidemme odotukset. Tarjoamme palveluita uudella tavalla eli NewLaw -konseptilla.

* * *

Kysy lisää liikejuridiikan palveluistamme ja kuinka voimme auttaa teitä oikeudellisissa asioissa. Asiakkaidemme ei tarvitse menettää yöunia menestyäkseen liiketoiminnassa.

Terveisin

LKOS Law Office