REFERENSSI | EDUSTIMME TULLI-ILMOITUSASIASSA NANO COSMETICSIA

Referenssi| LKOS Law Office edusti Nano Cosmeticsia menestyksekkäästi tulli-ilmoitusasiassa

Taustaa | Tulli-ilmoittaminen tullille

Tulli-ilmoittaminen | Asiassa väitettiin, että maahantuoduista tavaroista oli annettu virheellisiä tietoja Tullille. Tulli tarkasti toimitetun ilmoituksen ja katsoi tuontiin ja vientiin liittyvän rikkomuksen tapahtuneen ja tiedusteli osapuolilta lisätietoja. Lisäksi Tulli käynnisti esitutkinnan asiassa​​.

Suomen Tulli tarkasteli tavaran omistajan (tavaran haltijan) roolia tapauksessa. Tulli epäili, oliko tavaran omistaja (tavaran haltija) tehnyt tapauksessa rikosta julkista taloutta vastaan. Asian selvittämiseksi aloitettiin asiassa esitutkinta.

Tietoja Nano Cosmeticsista | Oikeudenkäyntiä edeltävä menettely | Avustaminen esitutkinnassa

Nano Cosmetics tuo Suomeen huippuluokan ihonhoitotuotteita. Nämä tuotteet tarjoavat älykkään ihonhoitoratkaisun, joka perustuu huippuluokan patentoituun teknologiaan, bioteknisiin koostumuksiin, huolella valittuihin ainesosiin ja ainutlaatuiseen jakelujärjestelmään. Maahantuotuja ja jälleen myytyjä tuotteita kehitetään ja valmistetaan Japanissa käyttämällä viimeisimpiä tieteellisiä tutkimustuloksia. Tällaiset tuotteet auttavat tehokkaasti palauttamaan ihon, säilyttäen sen terveyden ja luonnollisen kauneuden missä tahansa iässä.

LKOS Law Office on aina tehnyt tiivistä yhteistyötä korkealaatuisia tuotteita edustavien yritysten kanssa, olemme iloisia ja ylpeitä, että tällainen huipputuotemerkkien jakelija on valinnut meidät oikeudellisiksi neuvonantajaksi tulliprosessin epäselvyyksissä.

Arvostamme LKOS Law Officen tulli- ja logistiikka-alan tuntemusta. Kaikki rikossyytteet asiassa hylättiin esitutkinnan aikana. Emme voisi olla tyytyväisempiä esitutkinnan tulokseen. Nyt voimme keskittyä edustamiemme huippuluokan ihonhoitotuotteiden myynnin kasvattamiseen ja liiketoimintamme laajentamiseen”, sanoo Nano Cosmetics Oy:n toimitusjohtaja Alina Vesterinen.

Esitutkinnan aikana syyttäjä päätti hylätä kaikki yhtiötä vastaan ​​esitetyt syytteet ja lopettaa vireillä olevat tutkimukset asiassa. Päämiehemme on tyytyväinen ratkaisuun voiden nyt keskittyä liiketoimintansa kehittämiseen ja kasvattamiseen Suomessa. ”Olemme iloisia, että kykenimme menestyksellisesti avustamaan päämiestämme asiassa”, toteaa Oscari Seppälä.

Meistä | LKOS Law Office tiimi

LKOS Law Officen tiimiä, joka vastasi toimeksiannosta johti Specialista Partner Oscari Seppälä.

LKOS Law Office on kansainvälisesti palkittu liikejuridiikan toimisto. Neuvomme asiakasyrityksiämme voittamaan kulloisetkin oikeudelliset haasteet ja menestymään liiketoiminnassaan. Toimistomme on valittu mm. Suomen vuoden 2021 kuljetusoikeustoimistoksi. Olemme erikoistuneet yhtiöoikeuteen, työoikeuteen, kansainväliseen kauppaan, tullaukseen, sopimusoikeuteen kuin kuljetusoikeuden oikeudellisiin erityiskysymyksiin. Lisäksi avustamme riidanratkaisussa sekä oikeudenkäynneissä. Ole yhteydessä kerromme mielellämme lisää.