Nimitysuutisia

Osakkaamme valittu hallituksen puheenjohtajaksi

Olemme hyvillämme voidessamme ilmoittaa, että osakkaamme Oscari Seppälä on valittu Helsingin Yrittäjät – Itä-Helsinki ry:n puheenjohtajaksi kaudelle 2019-2020. Lisäksi Seppälä on valittu Helsingin Yrittäjät ry:n hallituksen jäseneksi sekä työvaliokunnan jäseneksi.

Nomination
Kuvassa väistyvä puheenjohtaja Mika Tuominen sekä valittu uusi puheenjohtaja Oscari Seppälä.

Helsingin Yrittäjät – Itä-Helsinki ry:llä on noin 800 jäsentä ja Helsingin Yrittäjät ry:llä yli 5.000. Yhdistyksen tarkoituksena on helsinkiläisten yrittäjien toimintaedellytysten parantaminen.

Seppälä on ollut toimistossamme osakkaana vuodesta 2016 ja Helsingin Yrittäjät – Itä-Helsinki ry:n hallituksessa 2018 lähtien.

Liene Krumina, LKOS Law Office Oy:n toimitusjohtaja toteaa, että: ”Onnittelemme Seppälää hänen valinnoistaan Helsingin Yrittäjät ry:n hallituksiin. Toimistona olemme aina olleet sitoutuneita tukemaan yhteisöä missä toimimme sekä yrittäjiä. Seppälän valinta osoittaa yhtiömme sekä henkilöstömme sitoutumista keskeisiin arvoihimme.”

MEISTÄ | LKOS Law Office

LKOS Law Office on liikejuridiikan erikoisosaaja. Olemme erikoistuneet kansainvälisen kaupan kuin kuljetusoikeuden oikeudellisiin kysymyksiin. Olemme tullilainsäädännön erikoisosaaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös trade compliance -palvelua kansainvälisen kaupan tueksi. LKOS Law Office on NewLaw -liikejuridiikan boutique toimisto.

Lisätietoa tästä aiheesta kuin palveluistamme saat olemalla yhteydessä asiantuntijoihimme sähköpostilla tai puhelimitse (+358 40 672 4285).

Yhteyshenkilö tämän aiheen osalta on Oscari Seppälä.

Tahtoessanne saada viimeisimmät uutisemme suoraan tiedoksenne seuraa meitä LinkedIn:ssä.