LKOS Law Office päivittää strategiaansa ja asettaa kunnianhimoiset tavoitteet yritysvastuulle

LKOS Law Office vähentää CO2 hiilidioksidipäästöjä, päivittää strategiaansa sekä asettaa kunnianhimoiset tavoitteet yritysvastuulle

Huolimatta COVID-19 asettamista haasteista vuonna 2020 ja 2021, johtava liikejuridiikan sekä kuljetusoikeuden  toimisto Suomessa, LKOS Law Office, on jatkanut sitoutumista kestävään kehitykseen, kunnialliseen ja eettiseen liiketoimintaan sekä hyväntekeväisyyteen.

LKOS Law Office sitoutunut vähentämään hiilidioksidipäästöjä

LKOS Law Office on aina ollut sitoutunut kestävään kehitykseen. Lähtökohtamme on ollut tehdä päätöksiä mitkä tukevat luontoa ja kestävää kehitystä.

”Yhtiönä olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että olemme vähentäneet CO2 päästöjämme arviolta 8.000 kg/vuosi. Ymmärrämme, että meidän tulee seurata asiakasyritystemme kunnianhimoisia tavoitteita vähentää hiilidioksidipäästöjä. Tästä syystä meillä on vastuu asiakkaitamme kohtaan kuin tulevia sukupolvia kohtaan vähentää CO2 hiilijalanjälkeämme. Lisäksi yhtiönä meidän tulee kehittää liiketoimintojamme kuin jopa toimialaa kohti vähemmän ympäristöä kuormittavaa toimintaa” toteaa Managing Partner Liene Krumina.

Täytämme ”fit for 55” EU:n tavoitteen

LKOS Law Office reagoi myös EU:n heinäkuussa 2021 asettamaan tavoitteeseen ”fit for 55”. Aloite tunnetaan Euroopan vihreänä sopimuksena (Europena Green Deal). Green Deal on laaja ja kunnianhimoinen toimenpidepaketti. Sen avulla EU tähtää siihen, että Eurooppa olisi ilmastoneutraali vuoteen 2050 mennessä – ensimmäisenä maanosana. Päästövähennystavoite on 55 % EU:ssa.

”Yrityksenä olemme tietoisia siitä, että asiakkaamme edellyttävät hiilidioksidipäästöjemme vähentämistä tukeaksemme asiakkaidemme sitoutumista päästöjen vähentämiseen. Investoimalla, kuten olemme tällä hetkellä tehneet maalämpöön lämmönlähteenä, olemme varmoja, että täytämme asiakkaidemme tulevaisuuden odotukset. Lisäksi päätöksemme valitusta mallista perustui siihen, että lämpöpumppu käyttää ekologista R32 -kylmäainetta. R32:n ympäristövaikutukset ovat huomattavasti pienemmät kuin tällä hetkellä laajalti käytetty R-410A ”, toteaa Specialist Partner Oscari Seppälä.

Meistä | LKOS Law Office

LKOS Law Office on  erikoistunut liikejuridiikan. Toimistomme on valittu mm. Suomen vuoden 2021 kuljetusoikeus toimistoksi. Olemme erikoistuneet yhtiöoikeuteen, työoikeuteen, kansainväliseen kauppaan, sopimusoikeuteen kuin kuljetusoikeuden oikeudellisiin erityiskysymyksiin. Lisäksi avustamme riidanratkaisussa sekä oikeudenkäynneissä.

Kerromme mielellämme lisää toimistostamme kuin osaamisestamme. Lue myös uutiset -osiostamme tarkemmin menestystarinoistamme sekä viimeaikaisista tapahtumistamme. Lisäksi seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa, kuulet viimeisimmät uutisemme ensimmäisenä.

Tahtoessanne tietää mitä palvelu intohimolla tarkoittaa, ole yhteydessä. Avustamme teitä mielellämme menestymään ja kasvamaan. Tavoitteenamme on, että yritysjuridiikan sekä liikejuridiikan palvelumme ylittävät odotuksenne.

Ole yhteydessä | LKOS Law Office liikejuridiikan edelläkävijä