Suomen kansalaisuus myönnetty LKOS Law Officen toimitusjohtajalle

Suomen kansalaisuus toimitusjohtajallemme

Olemme erittäin onnellisia voidessamme tiedottaa, että toimitusjohtajallemme Liene Kruminalle on myönnetty suomen kansalaisuus. Krumina läpäisi suomen kielen kokeen erinomaisin tuloksin. Hän avustaa säännöllisesti asiakkaita liiketoiminnan aloittamisessa Baltiassa kuin Suomessa. Kruminan erikoisalaa on liikejuridiikka, yritysoikeus, kilpailuoikeus, työoikeus sekä sopimusoikeus. Lisäksi hän säännöllisesti laatii ja avustaa kansainvälisten kauppasopimusten sekä yhtiö-, osakas- kuin perustamissopimuksien laadinnassa.

Myönnetystä suomen kansalaisuudesta

Viime vuoden aikana suomen kansalaisuus myönnettiin 7.816 henkilölle. Kyseinen määrä on 1.833 vähemmän kuin sitä edellisenä vuonna tilastokeskuksen tietojen mukaan.

LKOS Law Office onnittelee | Toimitusjohtajaa

”Olemme onnellisia, että Kruminalle on myönnetty suomen kansalaisuus. Tämä osoittaa hänen sitoutumista ja intohimoa haastaa itseään. Lisäksi Krumina jatkuvasti tavoittelee korkeammalle, mikä vastaa yhtiömme mottoa ”Reaching higher”. Krumina osoitti suurta motivaatiota opetellessaan suomen kielen lyhyessä ajassa kehittäen samalla yhtiömme liiketoimintaa. Suomi on saanut uuden taitavan kansalaisen” toteaa Specialist Partner Oscari Seppälä. LKOS Law Office onnittelee Kruminaa hänen saavutuksestaan.

Meistä | LKOS Law Office

LKOS Law Office on liikejuridiikkaan erikoistunut liikejuridiikan toimisto. Toimistomme on valittu mm. Suomen vuoden 2021 kuljetusoikeus toimistoksi. Olemme erikoistuneet yhtiöoikeuteen, työoikeuteen, kansainväliseen kauppaan, sopimusoikeuteen kuin kuljetusoikeuden oikeudellisiin erityiskysymyksiin. Lisäksi avustamme riidanratkaisussa sekä oikeudenkäynneissä.

Kerromme mielellämme lisää toimistostamme kuin osaamisestamme. Lue myös uutiset -osiostamme tarkemmin menestystarinoistamme sekä viimeaikaisista tapahtumistamme. Lisäksi seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa, kuulet viimeisimmät uutisemme ensimmäisenä.

Tahtoessanne tietää mitä palvelu intohimolla tarkoittaa, ole yhteydessä. Avustamme teitä mielellämme menestymään ja kasvamaan. Tavoitteenamme on, että yritysjuridiikan sekä liikejuridiikan palvelumme ylittävät odotuksenne.

Ole yhteydessä | LKOS Law Office liikejuridiikan edelläkävijä