Ympäristöystävällistä liikejuridiikkaa

Ympäristöystävällistä liikejuridiikkaa | LKOS Law Office | Vastuullisuus

Ympäristöystävällistä liikejuridiikkaa. Vihreät arvot ja vastuullisuus ovat liiketoimintamme keskiössä. Tästä syystä toimintamme kuin strategiamme keskiössä on saavuttaa liiketoimintamme energiankulutuksen osalta hiilineutraalius vuoteen 2030. Tämä tavoite vastaa osaltaan Pariisin ilmastosopimuksen tavoitetta. Tavoitteemme on, että tieteelliseen arvioon perustuen pyrimme toimiin, joilla maapallon keskilämpötilan nousu saataisiin rajattua 1,5 °C:een suhteessa esiteolliseen aikaan.

LKOS Law Officen vastuullisuustavoitteet | Vihreä murros

Kestäviä palveluita

Vihreän siirtymän osaaja

Sosiaalinen vastuullisuus

Toimemme ympäristön hyväksi | Vastuullisuutemme konkreettisesti | Ympäristöystävällistä liikejuridiikkaa

Ympäristäystävällistä liikejuridiikkaa – mitä toimia olemme konkreettisesti tehneet. Olemme vähentäneet CO2 päästöjämme vuonna 2021 arviolta 8.000 kg/vuosi, muuttamalla toimintamme lämmitysmuotoa maalämpöön.

Toimitilojemme osalta niiden energiatehokkuusohjelman tavoitteena on kiinteistön energiansäästö ja hiilijalanjäljen pienentäminen yhteistyössä kaikkien kiinteistön käyttäjien kanssa. Pitkän aikavälin tavoite on vähentää kokonaisenergiankulutusta 20 % vuoteen 2030 mennessä vuosien 2016-2018 keskiarvoon verrattuna. Tavoitteena on lisäksi käytönaikaisen energiankulutuksen osalta täysi hiilineutraalius vuoteen 2030 mennessä.

Osaltaan edellä mainitut toimet ovat reagointia myös EU:n heinäkuussa 2021 asettamaan tavoitteeseen ”fit for 55”. Sen avulla EU tähtää siihen, että Eurooppa olisi ilmastoneutraali vuoteen 2050 mennessä – ensimmäisenä maanosana. Päästövähennystavoite on EU:ssa 55 %.

Henkilökohtainen kehittyminen ja opiskelu

Panostamme koulutukseen ja osaamiseen. Tästä yhtenä esimerkkinä on henkilöstön osallistuminen Aalto Yliopiston MBA -ohjelmaan. Koulutus mahdollistaa toimistomme kehittymisen ja kasvun tulevaisuudessa kestävästi. Ohjelmaan osallistuminen osoittaa sitoutumisemme aidosti henkilöstömme pitkäaikaiseen kehittämiseen ja oppimiseen.

Pro Bono -työ

Vastuullisena toimijana mahdollistamme myös Pro Bono -työtä turvataksemme ja mahdollistaaksemme sosiaalista yhdenvertaisuutta.

Ukrainan sota

Tuomitsemme vahvasti Venäjän hyökkäyksen ja sotilaallisen aggression Ukrainassa. Kyseessä on kansainvälisen oikeuden rikkomus ja hyökkäys oikeusvaltio -periaatetta kohtaan. Olemme lisäksi sitoutuneet pakotteisiin, jotka koskevat Venäjää.

Vastuullisuus toiminnassamme | Ympäristöystävällistä liikejuridiikkaa

Toimintamme vastuullisuus näkyy seuraavissa toimissamme:

– Asiakkaidemme neuvonnassa ja tiedottamisessa (kts. edellä LKOS Law Officen vastuullisuustavoitteet)

– Vaikutuksestamme ympäröivään yhteiskuntaamme (kts. edellä Sosiaalinen vastuullisuus)

– Toimistomme yleisestä vastuullisuudesta (kts. edellä Toimemme ympäristön hyväksi

Meistä | LKOS Law Office | Ympäristöystävällistä liikejuridiikkaa

LKOS Law Office on kansainvälisesti palkittu liikejuridiikan toimisto Suomessa. Neuvomme asiakasyrityksiämme säännöllisesti yritysoikeudessa, yrityskaupoissa, sopimusoikeudessa, työoikeudessa, vastuullisuuskysymyksissä, kaksikäyttötuotteiden vientiin, pakotteisiin, vienti- kuin kauttakuljetus- ja tuontilupiin sekä EU:n tullikoodeksiin liittyen.

Olemme luotettava kumppani ja yksi toimialamme taloudellisesti vahvimmista toimijoista. Ole yhteydessä, kerromme mielellämme lisää toimistostamme kuin osaamisestamme. Lue myös uutiset -osiostamme tarkemmin menestystarinoistamme sekä viimeaikaisista tapahtumistamme. Lisäksi seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa, kuulet viimeisimmät uutisemme ensimmäisenä.

Tahtoessanne tietää mitä palvelu intohimolla tarkoittaa, ole yhteydessä. Avustamme teitä mielellämme menestymään ja kasvamaan. Tavoitteenamme on, että yritysjuridiikan sekä liikejuridiikan palvelumme ylittävät odotuksenne.

Ole yhteydessä | LKOS Law Office liikejuridiikan edelläkävijä.

**Artikkeli on tarkoitettu informaatioksi eikä ole tarkoitettu oikeudelliseksi neuvoksi.