Referenssi | LKOS Law Office yhtiön perustaminen Suomeen Barsan Global Logistics

Referenssi | LKOS Law Office yhtiön perustaminen Suomeen Barsan Global Logistics

Avustimme Barsan Global Logistics turkkilaista logistiikka ja huolinta-alan yhtiötä sen perustaessa yhtiön Suomeen Barsan Global Logistics Oy:n.

Tarkemmin Barsan Global Logistics | Yhtiön perustaminen Suomeen

Barsan Global Logistics on perustettu 1982 ja yhtiön pääkonttori on Istanbulissa, Turkin logistisessa pääkaupungissa. Barsan Global Logistics työllistää maailmanlaajuisesti n. 4.000 henkilöä ja sillä on konttoreita ympäri maailmaa. Yhtiön liikevaihto ylittää EUR 500 miljoonaa. Barsan Global Logistics on yksi Turkin muinaisen laajan logistisen perinteen menestystarinoista. LKOS Law Office säännöllisesti avustaa logistiikan toimijoita sekä suuria kansainvälisiä yhtiöitä ja olemme ylpeitä sekä iloisia, että jälleen yksi suuri kansainvälinen logistiikan toimija on valinnut meidät heidän liikejuridiikan neuvonantajaksi yhtiön perustamiseen liittyen.

Olemme vaikuttuneet siitä kuinka LKOS Law Office neuvoi sekä avusti meitä perustamisprosessin eri vaiheissa. Voimme lämpimästi suositella heitä kenelle tahansa, joka harkitsee liiketoiminnan aloittamista Suomessa. Heidän logistiikkasektorin toimialatuntemus on arvokasta asiakkaille” toteaa, Barsan Global Logistics:n Regional Director Ebru Tunca.

Perustaminen oli vaativa, koska ETA alueen ulkopuoliset henkilöt vaativat luvan toimia kaupparekisteriin merkityn yrityksen johto- ja vastuutehtävissä. Riippumatta näistä haasteista yhtiö perustettiin menestyksellisesti.

Meistä | LKOS Law Office tiimi

LKOS Law Officen tiimiä joka vastasi toimeksiannosta johti Specialista Partner Oscari Seppälä.

LKOS Law Office on liikejuridiikan erikoisosaaja. Neuvomme asiakasyrityksiämme voittamaan kulloisetkin oikeudelliset haasteet ja menestymään liiketoiminnassaan. Toimistomme on valittu mm. Suomen vuoden 2021 kuljetusoikeustoimistoksi. Olemme erikoistuneet yhtiöoikeuteen, työoikeuteen, kansainväliseen kauppaan, sopimusoikeuteen kuin kuljetusoikeuden oikeudellisiin erityiskysymyksiin. Lisäksi avustamme riidanratkaisussa sekä oikeudenkäynneissä.