Liiketoiminta Puolassa | Yritys Puolaan | Yritystoiminta Puolassa

Liiketoiminta Puolassa | Yritys Puolaan

Kiinnostaako liiketoiminta tai yritystoiminta Puolassa ja erityisesti liiketoiminnan laajentaminen Puolaan? Olemme vihdoin saaneet valmiiksi uuden sivuston Doing business abroad -osioon. Uusin lisäys sivustolla on Puola. Sivustolta löytyy tietoa liiketoimintaan keskeisesti vaikuttavasta Puolan lainsäädännöstä. Uskomme tiedon helpottavan yritystoiminnan aloittamista Puolassa.

Miksi laajentaa liiketoimintaa Puolaan?

Puola on EU:n seitsemänneksi suurin kansantalous. Viime vuodet Puola on ollut EU:n kansantalouksista yksi nopeimmin kasvavista. Lisäksi Puolan sisämarkkinat ovat suuret huomioiden 38 miljoonan väestö. Tämän lisäksi Puolan yrityskenttä pienissä- ja keskisuurissa (SME) on hyötynyt nopeasta talouskasvusta. Puolalla on lisäksi vahva kilpailuetu muihin Länsi-Euroopan maihin kustannustason osalta.

Mitä tietoa Doing business abroad Poland -sivustoltamme löytyy? | Liiketoiminta Puolassa

Avatulle sivustollemme on koottu kattava tietopaketti Puolan lainsäädännöstä. Yleistä tietoa löytyy mm. Puolan oikeusjärjestelmästä, työoikeudesta, yritysten riidan ratkaisusta, verkkokauppaliiketoiminnasta, yritysverotuksesta, henkilötietojen käsittelystä, varojen kotiuttamisesta sekä miksi Puolaan kannattaa sijoittautua.

Työlainsäädännöstä Puola | Lyhyesti

Työlainsäädäntö -osiossa löytyy tarkempaa tietoa työsopimuksen vaatimuksista kuin työsuhteen päättämiseen liittyvistä kysymyksistä. Lisäksi perusteettoman työsuhteen päättämisen tilanteita selvennetään. Myös työluvista ja niiden tarpeesta löytyy tietoa kuin hinnoista.

Verkkokauppaliiketoiminnasta Puolassa | Lyhyesti

Verkkokaupasta ja etämyynnin säännöistä Puolassa löytyy sivuiltamme tarkempaa tietoa. Myös sähköisen allekirjoituksen vaatimuksesta ja toteuttamisesta löytyy tietoa. Kuluttajansuojasta ja kielletyistä menettelytavoista löytyy lisätietoa sivuiltamme.

Yritysverotus | Lyhyesti

Yritysverotuksen osalta sivuillamme läpikäydään yhteisöverokantaa, arvonlisäverokantaa, arvonlisäverotuksen jaettua järjestelmää, JPK_VAT tiedostonkäyttöä, henkilöverotusta sekä verokantoja. Lisäksi maasta poistumisen veroa (ns. Exit Tax) selvitetään materiaalissa.

Henkilötietojen käsittely | Lyhyesti

Henkilötietojen käsittelyä läpikäydään sivuillamme seikkakohtaisesti. Kyseisessä osiossa läpikäydään niin GDPR:n kuin RODO:n vaikutusta henkilötietojen käsittelyyn Puolassa.

Varojen kotiutus Puolasta |Lyhyesti

Varojen kotiutuksen osalta selvitetään verosuunnittelun merkitystä ja kaksinkertaisen verotuksen rajoittamista huolellisella omistusjärjestelyiden etukäteissuunnittelulla.

Lopuksi | Yhteenveto | Liiketoiminta Puolassa

Mikäli olet kiinnostunut liiketoiminnan laajentamisesta Puolaan, kerromme mielellämme lisää aiheesta. Toimistomme, LKOS Law Office, on kansainvälisesti palkittu liikejuridiikan osaaja. Toimistollamme on laajat kontaktiverkostot eri puolilla Eurooppaa ja maailmaa. Tästä syystä kansainvälisissä asioissa tarjoamme käyttöönne luotettavat paikalliset toimijat, jotka tuntevat kulloisenkin kohdemaan liiketoimintaa koskevan lainsäädännön.

Ole yhteydessä kontaktihenkilöösi toimistossamme tai kansainvälisestä kaupasta vastaavaan osakkaaseemme Oscari Seppälään saadaksesi lisätietoa ja tukea liiketoiminnan menestykselliseen laajentumiseen Puolaan.

***

Meistä | LKOS Law Office

LKOS Law Office on luotettava liikejuridiikan palveluiden tuottaja. Toimistomme on valittu mm. Suomen vuoden 2019 sekä 2020 kuljetusoikeustoimistoksi. Olemme erikoistuneet yhtiöoikeuden, työoikeuden, kansainvälisen kaupan, sopimusoikeuden kuin kuljetusoikeuden oikeudellisiin kysymyksiin.

Lisätietoa tästä aiheesta kuin palveluistamme saat olemalla yhteydessä asiantuntijoihimme sähköpostilla tai puhelimitse (+358 40 672 4285).

Kerromme mielellämme lisää toimistostamme kuin osaamisestamme. Lue myös uutiset -osiostamme tarkemmin menestystarinoistamme sekä viimeaikaisista tapahtumistamme. Lisäksi seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa, kuulet viimeisimmät uutisemme ensimmäisenä.

Tahtoessanne tietää mitä palvelu intohimolla tarkoittaa, ole yhteydessä. Avustamme teitä mielellämme menestymään ja kasvamaan. Tavoitteenamme on, että yritysjuridiikan sekä liikejuridiikan palvelumme ylittävät odotuksenne.

Ole yhteydessä | LKOS Law Office liikejuridiikan edelläkävijä

**Artikkeli on tarkoitettu informaatioksi eikä ole tarkoitettu oikeudelliseksi neuvoksi.