KANSAINVÄLISTÄ TUNNUSTUSTA LKOS LAW OFFICELLE SEKÄ OSCARI SEPPÄLÄLLE

Kansainvälistä tunnustusta LKOS Law Officelle sekä Oscari Seppälälle. LKOS Law Office ja Oscari Seppälä on valittu yhdeksi Suomen johtavista kuljetusoikeuden asiantuntijoista

Kansainvälistä tunnustusta LKOS Law Officelle sekä Oscari Seppälälle. Specialist Partner Oscari Seppälä on valittu Vuoden kuljetusoikeusjuristiksi – Suomessa The Global 100:n, M&A Today – Global Awards sekä the Corporate America Today:n toimesta. Lisäksi LKOS Law Office on valittu Vuoden kuljetusoikeustoimistoksi Corporate INTL Global Award:n toimesta.

”Palkinnot ovat jatkumoa aikaisempina vuosina saamillemme arvokkaille palkinnoille. Olemme iloisia saadessamme kansainvälistä tunnustusta toimistollemme. Tämä osoittaa, että olemme jatkuvasti yksi Suomen johtavista kuljetusoikeuden toimistoista”, toteaa Specialist Partner Oscari Seppälä.

LKOS Law Office on liikejuridiikan erikoisosaaja. Neuvomme asiakasyrityksiämme voittamaan kulloisetkin oikeudelliset haasteet ja menestymään liiketoiminnassaan.

Toimistollamme sekä osakkaillamme on laaja käytännön kokemus eri toimialoilla toimivien kotimaisten ja kansainvälisten yritysten oikeudellisesta neuvonnasta kuin edustamisesta oikeudenkäynneissä. Työskentelemme vaativien kansainvälisten ja kotimaisten liikejuridiikan toimeksiantojen parissa. Asiantunteva lakimies. Omaamme vahvan käytännön osaamisen oikeudenkäynneistä.

Kriteereistä | Kansainvälistä tunnustusta LKOS Law Officelle 

Tuomarit ovat huomioineet harkinnassaan seuraavat kriteerit:

  1. Toimeksiantoje strateginen luonne;
  2. Suoritettujen toimeksiantojen monimuotoisuus; ja
  3. Suorittujen toimeksiantojen laajuus.

Tuomareita on nimenomaisesti pyydetty keskittymään suoritettujen toimeksiantojen vaikeuteen sekä strategiselle merkitykselle. Lisäksi toimeksiantojen kansainvälinen sekä kotimainen aspekti on huomioitu. Vaatimukset ovat olleet kokonaisvaltaisia.

Meistä | LKOS Law Office 

LKOS Law Office avustaa säännöllisesti pakotteisiin liittyen, kansainvälisen kaupan kuin kuljetusoikeuden erityiskysymyksissä asiakkaitaan. Keskitymme liikejuridiikkaan. Tarjoamme asiakkaillemme myös Trade Compliance -palvelua kansainvälisen kaupan tueksi. Olemme luotettava ja kansainvälisesti palkittu toimija sekä toimialansa taloudellisesti vahvimpia toimijoita.

LKOS Law Office sekä Oscari Seppälä ovat erikoistunut kaupallisiin riita-asioihin, kuljetusoikeuteen, alustatalouteen, sanktioihin, pakotteisiin, työoikeuteen, sopimus- ja yhtiöoikeuteen. Seppälä kirjoittaa myös artikkeleita ja luennoi erikoisaloihinsa liittyvistä aiheista. Hän neuvoo käytännönläheisesti ja liiketoimintalähtöisesti päämiehiään.

Lisätietoa tästä aiheesta kuin palveluistamme saat olemalla yhteydessä asiantuntijoihimme sähköpostilla tai puhelimitse (+358 40 672 4285).

Asiantuntijamme kuljetusoikeuteen liittyen on Oscari Seppälä. Tutustu myös hänen LinkedIn profiiliinsa.