KANSAINVÄLISIÄ TUNNUSTUKSIA LKOS LAW OFFICE

LKOS LAW OFFICE SUOMEN VUODEN KULJETUSOIKEUSTOIMISTO

LKOS Law Office on valittu usean arvostetun kansainvälisen julkaisun toimesta LKOS Law Office Suomen vuoden kuljetusoikeustoimisto 2022. Seuraavat julkaisut ovat palkinneet LKOS Law Office:n: Corporate INTL Magazine Global; Leaders in Law 2021; M&A Today – Global Awards – 2022 sekä Lawyer Network Annual Awards. Kaikki edellä mainitut julkaisut ovat valinneet toimistomme “Transport Law – Law Firm of the Year in Finland – 2022”.

Palkinnot ovat jatkumoa aikaisempina vuosina saamillemme arvokkaille palkinnoille.

Olemme iloisia saadessamme kansainvälistä tunnustusta toimistollemme. Tämä osoittaa, että olemme jatkuvasti yksi Suomen johtavista kuljetusoikeuden toimistoista.

LKOS Law Office on liikejuridiikan erikoisosaaja. Neuvomme asiakasyrityksiämme voittamaan kulloisetkin oikeudelliset haasteet ja menestymään liiketoiminnassaan.

Toimistollamme sekä osakkaillamme on laaja käytännön kokemus eri toimialoilla toimivien kotimaisten ja kansainvälisten yritysten oikeudellisesta neuvonnasta kuin edustamisesta oikeudenkäynneissä. Työskentelemme vaativien kansainvälisten ja kotimaisten liikejuridiikan toimeksiantojen parissa. Asiantunteva lakimies. Omaamme vahvan käytännön osaamisen oikeudenkäynneistä.

* * *

Meistä | LKOS Law Office | Vuoden kuljetusoikeus -toimisto

LKOS Law Office avustaa säännöllisesti kansainvälisen kaupan kuin kuljetusoikeuden erityiskysymyksissä. Keskitymme liikejuridiikkaan. Tarjoamme asiakkaillemme myös trade compliance -palvelua kansainvälisen kaupan tueksi. LKOS Law Office on NewLaw liikejuridiikan boutique toimisto.

Lisätietoa tästä aiheesta kuin palveluistamme saat olemalla yhteydessä asiantuntijoihimme sähköpostilla tai puhelimitse (+358 40 672 4285).

Asiantuntijamme kuljetusoikeudessa on Oscari Seppälä. Tutustu myös hänen LinkedIn profiiliinsa.

Tahtoessanne saada viimeisimmät uutisemme suoraan tiedoksesi seuraa meitä LinkedInissä.